Ново шоу в тна ?

Go down

Ново шоу в тна ? Empty Ново шоу в тна ?

Post  Edge on Tue Jun 14, 2011 10:50 am

Тъй като все още няма информация какви кечисти ще участват в проекта, на този етап не е 100% ясно дали става дума за изцяло нова кеч федерация или просто за ново шоу с TNA кечисти, но едно е ясно: на 29-ти юни в The Impact Zone ще бъде записан пилотен телевизионен епизод на ново кеч шоу, което ще се казва All Wheels Wrestling. Шоуто (федерацията) е собственост на TNA.

Този нов проект се развива от няколко месеца насам, но чак сега се чува за него, тъй като много малко хора в офисите на TNA са знаели за съществуването му поради факта, че проектът се осъществява с помощта на външни изпълнители. Идеята е шоуто (федерацията) да съчетава wrestling & racing и да привлича фенове на двата жанра. Разпространеното медийно изявление описва All Wheels Wrestling по следния начин: "This made for television event will appeal to both wrestling fans and motorsports enthusiasts alike. Come witness the high flying moves of some of the greatest pro wrestlers in the world as they battle it out in the ring in front of a live audience."

Пилотният епизод се записва за кабелната и сателитна телевизия SPEED. По принцип от известно време насам е всеизвестен факт, че SPEED (телевизия за моторни спортове) и Fuel TV (телевизия за екстремни спортове) проявяват интерес да добавят кеч шоу към програмата си.
Edge
Edge

Posts : 22
Reputation : 0
Join date : 2011-06-10
Age : 24
Location : Bourgas

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum