Sting Vs The Undertaker

Go down

Sting Vs The Undertaker Empty Sting Vs The Undertaker

Post  xXCR0$$Xx on Wed Jun 22, 2011 10:50 am

Залата затихва.Чува се песента на Sting и ето го и него.Той излиза със своята бухалка в ръка под бурните овации на публиката.
Sting Vs The Undertaker Pbucket

В този момент се чива песента на The Undertaker.Ооо ето го и него.Той върви бавно по рампата по своя типичен начин.
Sting Vs The Undertaker Mania30

Ето , че гонгът би.Гробаря и Стинг започнаха здраво да се налагат.Сега Стинг вдига гробаря и го тръшва.Качва се на въжетата , скача и Гробаря се отмести и Стинг се удари.Сега Мъртвеца опитва туш.1.. и повдигане без нинакви прболеим за Стинг.Сега той изправя Стинг , но изяде удар в корема.Сега Стинг слиза от ринга и взима метален стол , качва се обратно на ринга и започва да удря Гробаря с него. Сега опитва туш.1....2... и повдигане не 2 от Гробаря.Стинг се качва на въжетата , чакайки Гробаря да стане.Ето , че той става.Сега Стинг скача , но се презими на ринга. Сега Гробаря се обръща , но отнаса мощен ритник в лицето.Стинг опитва туш.1..2.. и повдигане на 2 от Гробаря.Стинг слиза от ринга и изважда 2 маси.Разпъва ги и ги нарежда една до друга.Сега взима още 2 маси и ги слага върху другите 2.Сега се връща на ринга , но оо вижте Гробаря той се засилва към Стинг и му прави DDT. Сега вдига Стинг и го хваща за задушаващо тръшване , но Стинг се изплъзна.Сега удря Гобаря и го запраща извън ринга.Сега Стинг взима бамбукова пръчка и започва да налага с нея Гробаря.Качва го на ринга и опитва туш. 1..2... и повдигане на 2 от Гробаря.Ооо вижте това Гробаря се изправи се едно нищо му няма. Хваща Стинг и му прави задушаващо тръшване.
Sting Vs The Undertaker 1172575306_chokeslam
Сега вдига Стинг и опитва надгобен камък , но Икон се отмести и направи ДДТ на Гробаря.И двамата лежат на ринга.Кой ще стане пръв.Ето , че Гробаря се ипзрави.Сега слиза от ринга , взима една стълба и я разпъва близо до разпънаните от Стинг маси.
к1:оо какво ли се кани на направи Гробаря
к2:не искам и да се представя какво може да направи със Стинг
к1:аз също
Сега Гробаря се качва на ринга и прави Старата школа на Стинг.Сега го запраща извън ринга.Ооо вижте това Гробаря се опитва да качи Стинг на Стълбат.Но Стинг го удари.Гробаря се е подпрял на масите , а Стинг се качва бавно по стълбата.Явно се кани да скочи върху Гробаря. Стинг скача , но Мъртвеца се отмести и Стинг счупи първите 2 маси.Сега Гробаря го качва на ринга и опитва туш.1...2.. и повдигане на 2 от Стинг.Сега Гробаря го повдига , но Стинг го удря.Кани се да му направи Scorpion Death Drop.
Ето го и него.
Sting Vs The Undertaker Sting-ScorpionDeathDrop3
Опитва туш.1...2...3. Това е Стинг победи Гробаря.
xXCR0$$Xx
xXCR0$$Xx

Posts : 66
Reputation : 6
Join date : 2011-05-24
Age : 21

http://prowrestlingplanet.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum